proza2.jpg

Familiebedrijf Van Klompenburg marktkramenverhuur is in 1934 begonnen, onder de bezielende leiding van J. van Tongeren. In 1976, 42 jaar later heeft zijn schoonzoon J.A. Berends de leiding overgenomen. 32 Jaar lang heeft hij het marktkramenverhuur met veel plezier en hard werken gedaan. In april 2008 is het bedrijf in handen gekomen van schoonzoon A.J.W. van Klompenburg. De gevestigde naam is veranderd, de manier van werken niet.

Wij hebben het aantal weekmarkten uitgebreid en zijn een samenwerkingsverband aangegaan met streekevenementen.nl. Wij leveren de materialen voor de markten, braderie├źn en beurzen die bij hen op de agenda staan. U kunt bij hen op de site een agenda zien met de komende activiteiten, daarnaast kunt u via onze offerte site direct en vrijblijvend informatie en een prijsopgave opvragen.

De service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Dit betekent dat u alleen maar hoeft aan te geven wanneer en waar u iets geplaatst wilt hebben. Wij doen de rest. Wij leveren kramen en pagodetenten op het juiste tijdstip af en plaatsen ze op de door u gewenste locatie. Na afloop worden de materialen door ons weer opgehaald. Dit alles uiteraard op de door u gewenste tijd.

Kortom: wij verhuren onze materialen met een zeer duidelijke doelstelling: u het werk uit handen te nemen!

Wat u ook wilt organiseren of vieren, u kunt met al uw aanvragen bij Van Klompenburg marktkramenverhuur terecht.

auto 5

autos