Marktkraam verhuur in Deventer

Waarom een marktkraam huren in Deventer?

Wanneer u goederen of andere zaken - zoals kleding - wilt verkopen, dan is het handig om een marktkraam te huren. zo zou je de volgende zaken mooi kunnen tentoonstellen:

  • Groeten en fruit
  • Bloemen en planten
  • Marktkraam verhuur in Zutphen

Een marktkraam is vergelijkbaar met een mobiele winkel. Zo kunt u uw producten op een nette manier tentoonstellen. Zo kunnen hier goederen worden verkocht. Er zijn nog een tal van andere mogelijkheden waarvoor een evenementenkraam of marktkraam kan worden ingezet.

Een marktkraam huren voor een of meerdere dagen

Bij Van Klompenburg kunt u een marktkraam huren in Deventer voor één of meerdere dagen. Als u wilt wordt uw marktkraam voor u opgebouwd op locatie in Deventer. Dan hoeft u alleen een locatie en tijdstip door te geven. Wilt u een marktkraam huren in Deventer? Dan zorgen wij ervoor dat uw marktkraam op dat moment op locatie staat opgebouwd. Op deze pagina leest u meer over onze marktkramen.

Standaards van verzinkt ijzer/h3>

De marktkramen van Van Klompenburg zijn gemaakt van verzinkte ijzeren standaards met waterafstotend en brandwerend PVC-zeil. De houten planken zijn grijs geschilderd of gewolmaniseerd. De standaard kleur van deze marktkramen zijn wit. Zo zijn er een aantal marktkramen voor u in Deventer beschikbaar:

  • Verzinkte 4 meter marktkraam
  • Verzinkte 2 meter marktkraam
  • Beurstafel van 4 meter
  • Beurstafel van 2 meterParty marktkraam
  • Achterzeil voor uw marktkraam

Er zijn eventueel ook gekleurde zeilen op voorraad. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u interesse naar onze mogelijkheden heeft. Bij deze marktkramen kunnen ook achterzeilen worden bijgeleverd. Wij leveren geen marktkramen op wielen.

Verschillende marktkraam maten

Van Klompenburg heeft een aantal marktkramen ter beschikking. Hieronder staan de maten toegelicht voor deze marktkraam.

Maatvoering Hoogte
Tafelhoogte 0,70m
Nok hoogte 2,50m
Dak breedte 2,50m
Dak lengte 4,50m
Tafelbreedte 1,20m
Tafel lengte 4,10m

Direct contact met ons

Bent u op zoek naar een marktkraam in Deventer? Dan kan u altijd contact met ons opnemen. Een offerte is dan ook geheel vrijblijvend.

Van Klompenburg marktkramen verhuur

Mooie marktkramen in Zutphen en Deventer