Marktkraam verhuur in Zutphen

Waarom een marktkraam huren in Zutphen?

Wanneer u goederen of andere zaken - zoals kleding - wilt verkopen, dan is het handig om een marktkraam te huren. zo zou je de volgende zaken mooi kunnen tentoonstellen:

  • Groeten en fruit
  • Bloemen en planten
  • Marktkraam verhuur in Zutphen

Zo is het eigenlijk een soort van mobiele winkel waarbij u op een nette manier uw producten tentoonstelt. Naast het verkopen van goederen zijn er nog een tal van andere mogelijkheden waarvoor een marktkraam of evenementenkraam kan worden ingezet.

Marktkraam verhuur voor een of meerdere dagen

Bij Van Klompenburg kunt u een marktkraam huren in Zutphen voor één of meerdere dagen. Deze wordt voor u op locatie in Zutphen opgebouwd wanneer u daar behoefte aan heeft. In dat geval hoeft u alleen een tijdstip en locatie door te geven. Wilt u een marktkraam huren in Zutphen, dan zorgen wij ervoor dat uw marktkraam op dat moment op locatie staat opgebouwd. Op deze pagina leest u meer over onze marktkramen.

Verzinkte ijzeren standaards

De marktkramen van Van Klompenburg zijn gemaakt van verzinkte ijzeren standaards. Deze evenementenkramen zijn uitgerust met waterafstotend en brandwerend pvc zeil. De houten planken zijn gewolmaniseerd of grijs geschilderd. De standaard kleur van deze marktkramen zijn wit. Zo zijn er een aantal marktkramen voor u in Zutphen beschikbaar:

  • Verzinkte 4 meter marktkraam
  • Verzinkte 2 meter marktkraam
  • Beurstafel van 4 meter
  • Beurstafel van 2 meterParty marktkraam
  • Achterzeil voor uw marktkraam

Eventueel zijn er ook gekleurde zeilen op voorraad. Zo kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen wanneer u interesse heeft naar onze mogelijkheden. Bij deze marktkramen kunnen ook achterzeilen worden bijgeleverd. Wij leveren geen marktkramen op wielen.

Verschillende marktkraam maten

Van Klompenburg heeft een aantal marktkramen ter beschikking. Hieronder staan de maten toegelicht voor deze marktkraam.

Maatvoering Hoogte
Tafelhoogte 0,70m
Nok hoogte 2,50m
Dak breedte 2,50m
Dak lengte 4,50m
Tafelbreedte 1,20m
Tafel lengte 4,10m

Direct contact met ons

Bent u op zoek naar een marktkraam in Zutphen? Dan kan u altijd contact met ons opnemen. Een offerte is dan ook geheel vrijblijvend.

Van Klompenburg marktkramen verhuur

Mooie marktkramen in Zutphen en Deventer