proza3.jpg

Onze marktkramen zijn gemaakt van verzinkte ijzeren standaards. De houten planken zijn gewolmaniseerd of grijs geschilderd. Deze marktkramen zijn uitgerust met waterafstotend en brandwerend pvc zeil. De standaard kleur is wit. Eventueel gekleurde zeilen zijn ook voorraadig vraag naar de mogelijkheden. Bij deze marktkramen kunnen achterzeilen worden bijgeleverd.

Maatvoering

Tafelhoogte 0.70m
Nok hoogte 2.50m
Dak breedte 2.50m
Dag lengte 4.50m
Tafelbreedte 1.20m
Tafel lengte 4.10m

 

 

 

Voor extra bescherming tegen wind en regen, kunt u gebruik maken van een achterzeil. Het achterzeil is alleen mogelijk in combinatie met een 4 meter marktkraam.

De gebruikte materialen voor deze 2 meter kraam zijn idem als de 4 meter marktkraam. De brandwerende waterafstotende zeilen zijn leverbaar in de kleuren wit en roodwit gestreept. De maatvoering van de 2 meter kraam zijn idem aan de 4 meter kraam. Afwijkend is de lengte van de kraam, deze is 2.10m.

Voor feesten, openingen, opendagen van bedrijven, gemeentelijke instellingen en scholen zijn onze partykramen zeer geschikt. De brandwerende waterafstotende pvc zeilen zijn rood-wit gestreept. De planken zijn grijs geschilderd. Deze partykramen zijn ideaal voor binnen evenementen, zeer sfeerverhogend. Hoewel deze kraam weinig ruimte inneemt heeft hij totch een ruime verkooptafel.

Maatvoering

Tafelhoogte 0.71m
Nok hoogte 2.35m
Dak breedte 1.00m
Dak lengte 2.50m
Tafel breedte 1.15m
Tafel lengte 2.10m

Als u een kraam zoekt zonder overkapping, kunt u kiezen voor een beurstafel. In de afmeting van 4.10m x 1.20m of 2.10m x 1.20m. De tafelhoogte is 0.70m. De planken worden ondersteunt door 3 onderschragen bij de 4 meter tafel en door 2 onderschragen bij de 2 meter tafel.

Van Klompenburg marktkramen verhuur

Mooie marktkramen in Zutphen en Deventer