Markten

logo streekevenementenWij werken nauw samen met Gemeenten, Winkeliersverenigingen en andere opdrachtgevers.

Organisatiebureau Streek Evenementen is één van die partijen waar wij een goede samenwerking mee hebben. Wij zorgen ervoor dat de marktkooplieden op tijd voorzien zijn van een kwalitatief goede kraam waarop zij hun producten kunnen presenteren.

WEEKMARKTEN

Van oudsher is onze kernactiviteit het verhuren van marktkramen op diverse weekmarkten. U vindt onze kramen op de volgende markten:

  • Vaassen, elke zaterdag
  • Epe, elke woensdag en zaterdag
  • Elburg, elke dinsdag

Deze markten worden elke week door ons voorzien van marktkramen. Natuurlijk leveren wij ook voor beurzen, jaarmarkten, rommelmarkten, boekenmarkten en hobby- en doe markten.

BRADERIEËN

Wilt u met uw club, gemeente of vereniging iets leuks organiseren? Voor braderieën hebben wij verschillende mogelijkheden. Mede door de flexibiliteit van ons bedrijf kunnen wij in uw wensen voorzien. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u helpen en adviseren.

BEURZEN / BINNENPLAATSING

Tijd voor gerichte en thematische gezelligheid? Voor een beurs kunnen wij u ook geschikte tafels leveren. In tegenstelling tot de gebruikelijke kramen, kunnen onze kramen dankzij hun speciale constructie heel gemakkelijk binnen worden geplaatst, bijvoorbeeld in een sporthal of winkelcentrum. In tegenstelling tot de gebruikelijke kramen kunnen onze kramen dankzij hun speciale constructie ook heel gemakkelijk binnen worden geplaatst, bijvoorbeeld in een sporthal of een winkelcentrum.

ANDERE EVENEMENTEN

Pagodetenten zijn door ons in verschillende afmetingen leverbaar. Wij werken met het vertrouwde merk Röder. Daardoor heeft u geen hinderlijke mast in het midden. Deze tent heeft een vrije overspanning van 5 x 5 meter. Meer informatie vindt u onder de button “Pagodetenten”.

evenementen1

evenementen2

evenementen3